Ne demek?

Wiki Article

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarkaloriın doğrudan yapı dışına açılması gerekir.

Bu sebeple bina ortamında herhangi bir yangın riskine karşı düz yazı edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim kapılar, bina ile dış mekanı sağlam şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının güvenli alana intikalini önler. Henüz detaylı ele aldatmaındığında yangın kapısı özellikleri beyninde;

Yangın takkadak bapların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve diğer Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla dürüst orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının hariçya yansımaması midein kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using maden materials and emanet withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayan ürkü amerikan bar sistemi ile tehlike simultane kaçış niyetının daha hızlı meselelemesini esenlamaktadır.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve temelında hiçbir tarafıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı cidar ve en azca 90 an dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile öbür taksimmlerden ayrılır.

Sertifikasız yangın bapları da mutabık maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Bozuk yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları sinein kullanılan bir tabirdir ve bu baplar ekonomik bir seçenek sunar.

Toplum beyninde yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm sayılı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yangın Kapısı Fiyatları Yönetmelik"i kıraat etmek yürekin tıklayın.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en yüksek kalite ve en müsait eder politikamıza yakışır olacak şekilde üretilir.

Yangın kapıları montajı ayrı bir ihtisas gerektirir. Her ne denli standartlara ve sertifikasyona yaraşıklı olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da kasa montajında da sertifikasyon aşamasındaki teknik özelliklere reva, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili yakınlarında uygulanarak montajlanmalıdır. 

üste, astım ve bronşit gibi teneffüs yolu emrazıyla kontaklı olan tütün solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Bir yangın hâlinde veya herhangi bir ivedi durumda, kullanıcıların falsolulıkla çıkmaz alanlara girmemeleri ve kullanılan odalardan ve mekânlardan tecavüz etmek zorunda kalmaksızın bir çıkışa veya çıkışlara aracısız erişmeleri midein gerekli tedbirler alınır.

Yangın Bapsı asıl amacı insanların pert gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdivenleri dâhilen ve haricen kuruluşlabilmekle yan yana elan çok dışarıdan meydana getirilen yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun taban nedeni bucak yitirilmesine nitelik vermemesi ve daha azca maliyetle anlayışin tamamlanabilmesini katkısızlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde muahharen eklenerek yapılabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına için çeşitli şekillerde özel tasarım ya da katlanabilir halde bile tasarlanabilmektedir.

Report this wiki page